Lucky TV Hitler wil BOWLEN!!! I Het Beste van Lucky TVAlles wat je wilt weten over Tarantino's veelbelovende film over de Manson Murders

Lena Dunham speelt ook in Once Upon A Time In Hollywood

Het houdt niet op, niet vandaag... De sterrencast van de nieuwste film van Quentin Tarantino blijft zich maar uitbreiden. Na Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Brad Pitt zal nu ookLena Dunhamschitteren inOnce Upon A Time In Hollywood.

Dunham zal de rol gaan vertolken van Catherine 'Gypsy' Share, die lid was van de Charles Manson 'Familiy.' Catherine kwam na vijf jaar vast te hebben gezeten, vrij in 1975 en heeft sindsdien cosmetische chirurgie ondergaan om zich te distantiëren van de grimmige sekte. Ook de gebrande 'X' op haar voorhoofd heeft ze laten verwijderen.

Advertentie - Lees hieronder verder

Margot Robbie in Once Upon A Time In Hollywood

Margot Robbiegooide hoge ogen met haar rol inThe Wolf of Wall Street,nog hogere ogen met haar rol inSuicide Squaden allerhoogst met haar vertolking inI, Tonya.Nu mag de 27-jarige actrice alweer een bijzondere rol aan haar curriculum vitae toevoegen: ze gaatSharon Tatespelen in de nieuwste film van Quentin Tarantino over de beruchte Manson moorden.

Om te vieren dat de opnames zijn begonnen deelt Margot Robbie haar eerste look van Sharon Tate. De gelijkenis? Die is bizar. En daar zijn 1.9 miljoen volgers het mee eens, gezien het aantal likes.

Sterrencast

De nieuwe film van Quentin Tarantino belooft nu al een ware kaskraker worden.Naast Margot Robbie zullen ook Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de film te zien zijn. Ook Dakota Fanning, Kurt Russell, Burt Reynolds, Tim Roth, Al Pacino en Michael Madsen hebben een rol.

Sharon Tate
Sharon Tate. Image: Getty

Het verhaal

De film -Once Upon A Time In Hollywood-vertelt het verhaal over de beruchtesekteleider Charles Manson, die zijn volgelingen aanzette tot rooftochten en moorden. In de nacht van 8 op 9 augustus 1969 trokken een aantal sekteleden onder invloed van Manson erop uit, en vermoordden zij zes mensen. Waaronder actrice Sharon Tate (Margot Robbie), die op dat moment acht maanden zwanger was van regisseur Roman Polanski.

Advertentie - Lees hieronder verder

De film spitst zich toe op het verhaal vanRick Dalton(Leonardo DiCaprio), de buurman van Sharon Tate, en zijn bevriende stuntmanCliff Booth(Brad Pitt) die naam proberen te maken in het Los Angeles van 1969, het jaar waarin de stad dus wordt opgeschrikt door de Manson Murders. Tijdens CinemaCon in Las Vegas afgelopen april zei Tarantino over de film: 'het verhaal speelt zich af in 1969, tijdens de piek van de tegencultuur, de hippie revolutie en het nieuwe Hollywood. Straat voor straat, hebben we Los Angeles getransformeerd in het Hollywood van 1969.' Hij sprak daarbij ook de opmerkelijke worden 'probably the closest to Pulp Fiction that I have done.' Dat legt de lat wel erg hoog, meneer Tarantino!

Hoge verwachtingen

OokLeonardo DiCaprio sprak veelbelovende woorden over de film:'Ik heb het script gelezen, en het is één van de meest verbazingwekkende scenario's die hij ooit heeft geschreven, en dat zegt veel, want hij heeft een aantal meesterwerken uit de filmgeschiedenis gemaakt. Dus ik ben erg enthousiast om aan de film te werken en we zullen ons best doen om het fantastisch te maken.'

Manson mania

Het kan zijn dat je al eerder hebt gehoord van een Manson-film. Naast de productie van Quentin Tarantino is ook regisseuse Mary Harron, die ook American Psycho regisseerde, bezig met een film over de sekte. Voor haar film genaamd 'Charlie says'heeft zeMatt Smith weten te strikken.Bij laatstgenoemde film ligt de nadruk meer op de drie jonge vrouwen die de moorden plegen, in plaats van op Charlie Manson.

Sterker nog, we mogen spreken over eenMans0n Murder galore.Want ookKate Bosworthis gestrikt voor de rol vanSharon Tatein de filmTate.Deze derde variant wordt geregisseerd doorMichael Polishen geproduceerd door Debra, de zus van Sharon.

En last but not least, ook Hilary Duff gaat de rol van Sharon Tate vertolken. Dat gaat ze doen inThe Haunting of Sharon Tate,waarbij de laatste dagen van Sharon Tate worden gevolgd.

Iemand nog een leuk idee voor een film over Charles Manson? Nu is je tijd.

Once Upon A Time In Hollywoodverschijnt medio augustus 2019 in de bioscopen.


Video: ALIEXPRESS SHOPLOG 2018| TWEE JASSEN WAAR VAN EEN SUPER ZACHT |DANIELA LIESDEK

Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders
Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders images

2019 year
2019 year - Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders pictures

Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders advise
Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders recommend photo

Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders foto
Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders pictures

Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders new foto
Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders new foto

foto Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders
photo Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders

Watch Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders video
Watch Alles wat je wilt weten over Tarantinos veelbelovende film over de Manson Murders video

Forum on this topic: Alles wat je wilt weten over Tarantinos , alles-wat-je-wilt-weten-over-tarantinos/
Communication on this topic: Alles wat je wilt weten over Tarantinos , alles-wat-je-wilt-weten-over-tarantinos/ , alles-wat-je-wilt-weten-over-tarantinos/

Related News


Whos Most Likely to Get Addicted to Their Narcotic Painkiller
Opening Ceremony Fall 2019 SeeBuyWear Runway Show Was All About Politics
Roast Hake with Curried Puy Lentils, Shallot Bhaji and Mint Yoghurt
Have More Fun with Foreplay
Exactly How to Tell the Difference Between an Introvert and Extrovert
Has David Beckham Really Had Botox We Asked The Experts
Hydroskin Reviews
15Hilarious Celebrity Photobombs That Became True Masterpieces
The Secret is Out About the Health Benefits of Chili Peppers
Mansur Gavriel Fans Will Love This New Handbag Line
How to Make a Move on a Newly Single Woman
Enjoy a Debt-Free Holiday
Shifting the balance of powerDate: 19.12.2018, 16:03 / Views: 82375